پانسی

پانسی گلی خوراکی است که از قدیم الایام مورد استفاده بوده است. این گل‌های کوچک و بامزه سایه‌های زرد، بنفش و سفید هستند و مملو از انواع فلاونوئیدها، تانن‌ها و کاروتنوئیدها هستند. این آنها را به یک ماده عالی مراقبت از پوست تبدیل می کند. امروزه از پانسی ها به عنوان تزئینی و همچنین در غذاهای شمال اروپا استفاده می شود

فواید زیبایی

  • پوست را تسکین و مرطوب می کند.
  • پانسی ها به دلیل فلاونوئیدها و کاروتنوئیدهای موجود در آن آنتی اکسیدان هستند.

محتوای موسیلاژ برتر پانسی (نوعی قند) به این گل کوچک خاصیت

تسکین دهنده پوست می دهد

 

محصولات مرتبط